به گزارش جام جم آنلاین، شیرینی اسکار یکی از خوشمزه ترین شیرینی های نوروزی است که در آمریکا به آن شیرینی اثر انگشتی و در سوئد غار تمشک نیز میگویند.
شیرینی اسکار ماندگاری خوبی دارد و با گردو و یا نارگیل تهیه میشود.
مواد لازم برای شیرینی اسکار گردویی
زرده تخم مرغ:2 عدد
گردو :2 پیمانه
آرد :2 پیمانه
پودر قند:نصف پیمانه
وانیل :1.4 قاشق چایخوری
هل:به مقدار لازم
اسانس موز :2 قطره
کره:1 پیمانه
داخل ظرفی ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با نوک انگشت به مدت 5 دقیقه ورز دهید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همچنان با نوک انگشت ورز دهید.
بعد از مخلوط شدن مواد اسانس موز و هل را اضافه کنید و کمی بعد از هم زدن آرد را کم کم به بقیه مواد بیفزایید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر آن را به اندازه گلوله هایی کوچک مانند فندق جدا کنید و دانه دانه در سفیده تخم مرغ بینداریدو بعد از چند ثانیه داخل گردوی خرد شده بغلطانید.
گلوله ها شیرینی را در سینی فر و با فاصله کنار هم قرار دهید بدون اینکه سینی را چرب کنید.سینی را در وسط فر 175 درجه گرم شده قرار دهیدتا به مدت بیست دقیقه شیرینی اسکار بپزد.
شیرینی ها را میتوانید بعد از خارج کردن از فر و تا زمانی که داغ هستند با پودر قند تزئین کنید.همچنین میتوانید شیرینی اسکار را در مغزهای دیگر مانند کنجد ، پسته و بادام نیز بغلطانید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی اسکار گردویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه است.
شیرینی اسکار گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه کنید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم