
به گزارش جام جم آنلاین، «الکساندر گروشگو» معاون وزیر خارجه روسیه امروز در سخنانی اعلام کرد: تهدید درگیری مستقیم میان روسیه و ناتو وجود دارد.
بر اساس اعلام این رسانه، معاون وزیر خارجه روسیه در این باره اضافه کرد: مسکو بر عقل سلیم ناتو برای جلوگیر ی از برخودر میان دو طرف حساب کرده است. روسیه برای حل مسائل با ناتو خواهان تدابیر سیاسی است و نه نظامی.
این در حالیست که درگیریها در اوکراین پس از دستور عملیات نظامی ویژه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به اوکراین با هدف جلوگیری از ادامه جنایت کی یف علیه غیرنظامیان دونباس، ادامه دارد.
رسانهها از آغاز مجدد درگیریهای میان دو طرف در اطراف شهر کی یف پس از ۲ ساعت کُندی تبادل آتش خبر میدهند.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است