فرمانده نیروهای امریکا در خاورمیانه روز یکشنبه گفت: ایران عاملی مهم در منطقه است که نمی توان آن را نادیده گرفت اما ایالات متحده قصد ترک منطقه را ، آن طور که ایران مایل است رخ دهد ، ندارد.
کد خبر: ۱۳۵۵۵۹
به گزارش آسوشیتدپرس از نیویورک ، ژنرال ویلیام فالون ، گفت امریکا به حضور در خاورمیانه ، همچون چند دهه اخیر ، به تقاضای دیگر کشورهای منطقه، ادامه خواهد داد. وی نام کشورهای متقاضی حضور امریکا در منطقه را نگفت. فالون در مصاحبه ای با آسوشیتدپرس گفت: ما باید راهی برای رسیدن به توافق با ایران پیدا کنیم.
فالون اوایل سال جاری به جای ژنرال جان ابوزید رییس فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه شد. وی بر جنگ های امریکا در عراق و افغانستان نظارت دارد و روابط نظامی آمریکا را با عربستان ، پاکستان و سایر کشورها در مرکز برنامه های جورج بوش برای جنگ با تروریسم اداره می کند.