یک هزارو ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در لرستان تولید می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در این استان تولید می‌شود و ایجاد صنایع تبدیلی و فراوری در این راستا ضروری است.
کد خبر: ۱۳۵۳۷۶۴
یک هزارو ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در لرستان تولید می شودبه گزارش جام جم آنلاین لرستان: اسفندیار حسنی مقدم اظهار کرد: با توجه به اقلیم مناسب استان ۱۷ واحد صنعتی پرورش بوقلمون در هفت شهرستان با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعال هستند که سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می کنند.

وی ادامه داد: یکی از بخش‌هایی که طی چند سال اخیر در استان به واسطه تغییر الگوی مصرف جامعه از گوشت قرمز به گوشت های سفید و کم چرب توسعه پیدا کرده حوزه پرورش ماکیان به ویژه گوشت بوقلمون بوده است.

حسنی مقدم بیان کرد: نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه بندی، فرآوری و بسته بندی و به تبع آن فروش و بازاریابی این محصول از مشکلات این حوزه است.

 وی ادامه داد: با رایزنی‌های انجام شده واحدهای فعال این حوزه، مشکل کشتار این واحد های تولیدی رفع خواهد شد.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها