به گزارش جام جم آنلاین، باید به خاطر داشته باشیم که ادویه های آشپزی در چارچوب یک رژیم غذایی متعادل توصیه می شوند.
آنها دارای بسیاری از خواص مفید برای سلامتی هستند. این به دلیل سهم آنها از مواد مغذی گیاهی با ظرفیت آنتی اکسیدانی است.
زنجبیل و کاربردهای دارویی آن:
زنجبیل بخشی از اکثریت قریب به اتفاق غذاهای چین، تایلند، هند، ویتنام و ژاپن است. این ریزوم گوشتی گونه Zingiber officinale است. وقتی خشک و پودر شود می توان آن را یک ادویه در نظر گرفت.
معمولاًبه خورشت ها، سوپ های خوشمزه و ماهی پخته شده اضافه می شود. به طور کلی، طعمی تند به وعده های غذایی اضافه می کند.
در برخی فرهنگها، آن را حتی به عنوان یک داروی مقوی جنسی در نظر میگیرند، زیرا ممکن است قدرت جنسی را بهبود بخشد.
از دیگر فواید زنجبیل این است که:
با سرگیجه و حالت تهوع مبارزه می کند.
تسکین التهابات و دردهای عضلانی.
بیماری های تنفسی را درمان می کند.
عطر و طعم تندی که دارد می تواند اثرات مثبتی در تحریک متابولیسم بدن داشته باشد. در واقع، اغلب برای تقویت این خاصیت با سایر ادویه ها ترکیب می شود.
اگر می خواهید به روشی طبیعی چند کیلو وزن کم کنید باید به خواص لاغری این محصول طبیعی توجه کنید. البته فکر نکنید که اثرات جادویی دارد! برای تجربه مزایای آن، لازم است به سایر جنبه های رژیم غذایی خود نیز توجه کنید.
زنجبیل به از بین بردن چربی کمک می کند.
برخی تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل متابولیسم را سرعت می بخشد. این فرآیند باعث افزایش مصرف انرژی می شود، بنابراین به افراد کمک می کند وزن کم کنند.
همچنین لازم به ذکر است که زنجبیل دارای خاصیت افزایش تولید تستوسترون در افراد مبتلا به کمبود آن در خون است. به همین دلیل می تواند در مواجهه با کاهش وزن به این افراد کمک کند. این هورمون با ظرفیت تولید عضله و با نرخ متابولیسم پایه مرتبط است.
چقدر زنجبیل مصرف کنم؟
برای تجربه اثرات مفید زنجبیل بر کاهش وزن، مصرف مکرر آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می شود. بنابراین، پودر شده آن را می توان برای طعم دادن به کرم ها و پوره های سبزیجات استفاده کرد. همچنین ایده خوبی است که آن را به برنج و پاستا اضافه کنید. حتی می تواند مکمل مناسبی برای خورشت ها و گوشت ها باشد. در واقع، این یک افزودنی عالی برای انواع غذاها و دستور العمل ها است.
علاوه بر این مصرف زنجبیل با چای سبز به ویژه با معده خالی یا قبل از ورزش مفید است. این به شما در کاهش چربی کمک می کند.
زنجبیل، ریشه ای مفید با خواص لاغری:
در بسیاری از فرهنگ ها از زنجبیل به عنوان یک ماده غذایی با خواص دارویی استفاده می شود. حقیقت این است که زنجبیل برای اسهیل درمان چندین بیماری مختلف مناسب است. علاوه بر این، تا زمانی که بقیه عادات سبک زندگی شما نیز سالم باشند، میتواند باعث کاهش وزن شود. زنجبیل دارای خواص لاغری است.
زنجبیل به دلیل طعم خاصی که دارد عمدتا در غذاهای آسیایی استفاده می شود. با این حال در استفاده های دارویی نیز شناخته شده است. یکی از جالب ترین آنها تأثیر آن بر کاهش وزن است.
ابتدا باید به خاطر داشته باشیم که ادویه های آشپزی در چارچوب یک رژیم غذایی متعادل توصیه می شوند. آنها دارای بسیاری از خواص مفید برای سلامتی هستند. این به دلیل سهم آنها از مواد مغذی گیاهی با ظرفیت آنتی اکسیدانی است.
زنجبیل و کاربردهای دارویی آن:
زنجبیل بخشی از اکثریت قریب به اتفاق غذاهای چین، تایلند، هند، ویتنام و ژاپن است. این ریزوم گوشتی گونه Zingiber officinale است. وقتی خشک و پودر شود می توان آن را یک ادویه در نظر گرفت.
معمولاًبه خورشت ها، سوپ های خوشمزه و ماهی پخته شده اضافه می شود. به طور کلی، طعمی تند به وعده های غذایی اضافه می کند. در برخی فرهنگها، آن را حتی به عنوان یک داروی مقوی جنسی در نظر میگیرند، زیرا ممکن است قدرت جنسی را بهبود بخشد.
از دیگر فواید زنجبیل این است که:
با سرگیجه و حالت تهوع مبارزه می کند.
تسکین التهابات و دردهای عضلانی.
بیماری های تنفسی را درمان می کند.
عطر و طعم تندی که دارد می تواند اثرات مثبتی در تحریک متابولیسم بدن داشته باشد. در واقع، اغلب برای تقویت این خاصیت با سایر ادویه ها ترکیب می شود. اگر می خواهید به روشی طبیعی چند کیلو وزن کم کنید باید به خواص لاغری این محصول طبیعی توجه کنید. البته فکر نکنید که اثرات جادویی دارد! برای تجربه مزایای آن، لازم است به سایر جنبه های رژیم غذایی خود نیز توجه کنید.
زنجبیل به از بین بردن چربی کمک می کند.
برخی تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل متابولیسم را سرعت می بخشد. این فرآیند باعث افزایش مصرف انرژی می شود، بنابراین به افراد کمک می کند وزن کم کنند.
همچنین لازم به ذکر است که زنجبیل دارای خاصیت افزایش تولید تستوسترون در افراد مبتلا به کمبود آن در خون است. به همین دلیل می تواند در مواجهه با کاهش وزن به این افراد کمک کند. این هورمون با ظرفیت تولید عضله و با نرخ متابولیسم پایه مرتبط است.
چقدر زنجبیل مصرف کنم؟
برای تجربه اثرات مفید زنجبیل بر کاهش وزن، مصرف مکرر آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می شود. بنابراین، پودر شده آن را می توان برای طعم دادن به کرم ها و پوره های سبزیجات استفاده کرد. همچنین ایده خوبی است که آن را به برنج و پاستا اضافه کنید. حتی می تواند مکمل مناسبی برای خورشت ها و گوشت ها باشد. در واقع، این یک افزودنی عالی برای انواع غذاها و دستور العمل ها است.
علاوه بر این مصرف زنجبیل با چای سبز به ویژه با معده خالی یا قبل از ورزش مفید است. این به شما در کاهش چربی کمک می کند.
زنجبیل، ریشه ای مفید با خواص لاغری:
در بسیاری از فرهنگ ها از زنجبیل به عنوان یک ماده غذایی با خواص دارویی استفاده می شود. حقیقت این است که زنجبیل برای اسهیل درمان چندین بیماری مختلف مناسب است. علاوه بر این، تا زمانی که بقیه عادات سبک زندگی شما نیز سالم باشند، میتواند باعث کاهش وزن شود.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد