مفاخر دشتستانی به قلم برازجانی؛

سرافرازان سرزمین دشتستان به چاپ رسید

تشریح برنامه های هفته کتاب در دشتستان؛

اجرای بیش از 80 برنامه فرهنگی و کتابخوانی در کتابخانه ها

به مناسبت فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی ، بیش از 80 برنامه فرهنگی و کتابخوانی در کتابخانه های دشتستان اجرا می شود .
کد خبر: ۱۳۴۷۵۳۱

 

 

به گزارش جام جم آنلاین بوشهر،مجتبی عباسی رئیس اداره کتابخانه های عمومی دشتستان در این باره گفت : هفته کتاب و کتابخوانی فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و آگاه‌سازی مردم از خدمات کتابخانه‌هاست لذا ویژه برنامه‌های هفته کتاب در کتابخانه های عمومی از ۲۴ آبان ماه جاری آغاز و تا یکم آذرماه ادامه دارد .

عباسی گفت : شعار هفته کتاب امسال جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم می باشد و در این مدت بیش از 80 برنامه در کتابخانه های دشتستان اجرا خواهد شد .

وی گفت : عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی ، نشست کتابخوان کتابخانه ای ، کارگاه آموزشی ، نمایش نامه خوانی و برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی ویژه کودکان از جمله این برنامه هاست .

عباسی ادامه داد : از دیگر برنامه‌های اجرایی در هفته کتاب تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، دیدار با خانواده شهدا و ائمه جمعه، جلسات نقد و رونمایی کتاب ، جمع‌خوانی کتاب و برگزاری محافل ادبی است .

رئیس اداره کتابخانه ای دشتستان افزود : در هفته کتاب جشنواره اهدای کتاب به کتابخانه‌ها را نیز داریم که در این راستا مردم خیّر و فرهنگ دوست دشتستان می‌توانند در اقدامی ماندگار و خداپسندانه با اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی در ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و غنی سازی منابع کتابخانه‌ها سهیم شوند .

عباسی گفت: در حال حاضر همه کتابخانه‌های عمومی شهرستان باز است و همه فعالیت‌ها در آنها در حال انجام است و هیچ منعی به لحاظ حضور اعضا وجود ندارد .

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها