سرهنگ فخرالدین رستم پور، فرمانده انتظامی میاندوآب در این باره اظهار کرد: درپی وقوع چندین فقره سرقت از اماکن خصوصی در میاندوآب به دلیل حساسیت موضوع شناسائی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار مامورین پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مامورین با انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق شدند یک نفر سارق حرفهای خانم ۶۶ ساله را شناسائی و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات منسجم دستگیر کردند.
رستم پور ادامه داد: در بازجوییهایی فنی و تخصصی پلیسی، وی به شش فقره سرقت از اماکن خصوصی در شهرستان میاندوآب اعتراف کرده است.
فرمانده انتظامی میاندوآب تصریح کرد: خانم دستگیر شده خود را متکدی معرفی میکرد و اهل یکی از شهرهای جنوب کشور بوده و با بیش از ۵۰ اسم مستعار حدود ۶۲ فقره سرقت از اماکن خصوصی در استانهای آذربایجانغربی، آذربایجانشرقی، اصفهان، فارس، خوزستان، خراسان رضوی، کرمانشاه، کردستان، همدان و البرز داشته و تحت تعقیب بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد