رییس اداره امور اصناف و تشکلهای اداره کل صمت استان بوشهر؛

مصوبات شورای عالی مسکن با قدرت اجرایی خواهد شد

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان بوشهرگفت:

 حضور فعالان فرش دستباف در نمایشگاه اکسپو2020 دبی

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان بوشهرگفت: فعالان فرش دستباف استان بوشهر می توانند از فرصت فراخوان اعزام هیئت های تجاری، خلق محتوا و برگزاری رویدادهای برتر فرش دستباف ایران در اکسپو 2020 بهره مند شوند.
کد خبر: ۱۳۴۶۴۱۵

به گزارش جام جم آنلاین بوشهر؛ ابوالقاسم محمد زاده با اشاره به برگزاری نمایشگاه اکسپو 2020 دوبی طبق اعلام مرکز ملی فرش ایران افزود: تشکیل کنسرسیوم جهت اعزام هیات های تجاری، خلق محتوا و برگزاری رویدادهای برتر فرش دستباف ایران در نمایشگاه اکسپو 2020 فرصتی ارزشمند جهت معرفی توانمدیهای کشور به ویژه استان بوشهردر زمینه فرش در بازارهای خارجی می باشد .

محمد زاده اعلام کرد: متقاضیان در استان می توانند با توجه به محدودیت زمان ، در اسرع وقت طرح ها و پیشنهادات خود را به ایمیل info@incc.ir به روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران ارسال نمایند.

ایشان یادآور شد:این کنسرسیوم جهت حضور در رویداد جهانی اکسپو 2020 و در راستای خلق محتوا و برگزاری رویدادهای مرتبط با فرش و اعزام هیات های تجاری به اکسپو دبی از فعالان حوزه‌های مرتبط " اتحادیه ها، تشکل ها، هنرمندان، کارآفرینان و ..." برای ثبت‌نام در این رویداد بین‌المللی دعوت بعمل می آورد. همچنین، این کنسرسیوم قصد دارد با شناسایی موفق‌ترین رویدادها با قابلیت دانش و هوش مصنوعی"به‌کارگرفتن هنر خلاق به منظور حفظ و تقویت اصالت فرش دستباف ایران" از فرصت اکسپو ۲۰۲۱ برای معرفی ظرفیت‌های هنرمندان توانمند کشورمان به جامعه جهانی استفاده و در طول مدت برگزاری اکسپو، رویداد هنری برای مردمان ۹۹ سال آینده خلق کند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان تشریح کرد: رویدادهای پیشنهادی باید به معرفی ظرفیت‌های تخصصی فرش دستباف استان‌ بپردازد و محورهای اشتغال زایی زنان، حفظ فرهنگ، سلامت، تمدن و زیست بوم در همگونی کامل با شعار اکسپو "ارتباط ذهن‌ها، خلق آینده" و 3 تم اصلی دبی که در زیر به آن اشاره شده طراحی شود:

1- فرصت ها (Opportunity) با هدف تحقق پتانسیل و استعداد های افراد و جوامع بشری برای ساخت آینده ای روشن

2- تحرک و پویایی (Mobility) با هدف خلق پویایی هوشمندانه تر و سازنده تر افراد، اهداف و ایده ها به صورت فیزیکی و مجازی

3- پایداری (Sustainability) با هدف ترویج زندگی در تعادل با منابع طبیعی مثل استفاده از انرژی های تجدید پذیر به جای انرژی تجدید ناپذیر مانند انرژی خورشیدی و به دست آوردن آب از هوا اشاره می شود.

شایان ذکر است هزینه ایاب و ذهاب و اقامت و اجرا با منتخبین برگزیده بوده و قادر خواهند بود از پاویون فرش در اکسپو دبی برای اجرای رویدادها استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها