همه در انتظار تکرار حماسه ملبورن

ظهر امروز فضای فوتبالی ایران همان شرایطی را دارد که ظهر 8آذر 76داشت.آن روز ورزشگاه کریکت گراوند ملبورن میزبان بازی تیمهای ملی ایران و استرالیا بود و امروز ورزشگاه مرکزی آدلاید میزبان امیدهای دو کشور.
کد خبر: ۱۳۴۳۷۳

پس از چند بازی مایوس کننده و نتایجی که بیشتر به خاطر نبود هماهنگی به دست آمد، تیم امید ایران ، اردن را شکست داد تا به صعود امیدوار شود.
پس از سفر زودهنگام امیدها به استرالیا و سپس آدلاید، بگوویچ ، سرمربی تیم با رضایت از شرایط تیم صحبت می کند: همه چیز خوب است. کعبی هم که در تمرین دوشنبه دچار مصدومیت جزیی شده بود، به بازی می رسد. سرمربی و همه بازیکنان تیم امیدوارند ایرانی های مقیم استرالیا که اجازه ندادند حتی تمرین های تیم امید در سکوت برگزار شود، امروز به ورزشگاه بروند. پیش بینی می شود بیش از 3هزار ایرانی امروز تیم امید ایران را تشویق کنند.
هر دو سرمربی با آگاهی کامل مقابل هم قرار می گیرند. باب ران ، سرمربی استرالیا و بگوویچ ، سرمربی ایران از شناخت کامل نسبت به تیم حریف حرف زده اند. استرالیا جیمز ترویسی از نیوکاسل را به اردو فراخوانده ، اما نکته جالب این است که سرمربی فقط می خواهد از او به عنوان یک تغذیه کننده (نه مهاجم) استفاده کند.
تیم امید که پس از 7روز تمرین در سیدنی و آدلاید، دیروز برای نخستین بار در زمین چمن ورزشگاه مرکزی آدلاید تمرین می کرد، 55دقیقه دویدن نرم ، پاس و شوت را طبق برنامه خود برای تمرین سبک قبل از مسابقه پشت سر گذاشت.
امروز تیم امید ایران با یک تساوی هم کاملا به صعود امیدوار می شود؛ ولی بگوویچ از تفکرات تهاجمی خود و تیم حرف زد.
امروز در شرایطی بازی پنجم تیمهای حاضر در رقابت های مرحله مقدماتی المپیک در قاره آسیا برگزار می شود که عربستان ، کره جنوبی ، ژاپن و کره شمالی از صعود خود به دور نهایی انتخابی در قاره آسیا اطمینان دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها