به گزارش جام جم آنلاین تهران،ابوالقاسم مهری فرماندار فیروزکوه در این جلسه گفت:مهمترین و اصلی ترین نقش پدافندغیرعامل را مردم بر عهده دارند که با حضور و مشارکت خود و آموزش آنها در مواقع ضروری و بحران می توان با کمترین خسارت مواجه شد.
وی افزود: برخی از تهدیدها، بلایای طبیعی هستند که بخش مورد توجهی از آنها قابل مدیریت است و برخی تهدیدها با منشأ انسانی، داخلی و خارجی است.
فرماندار فیروزکوه گفت: نظام کشور ما در شرایط خاصی شکل گرفته که به ذائقه خیلی از کشورهای سلطهگر خوش نمی آید و طبیعی است که دشمن این ملت و نظام باشند.
وی ادامه داد : وظیفه داریم نقاط آسیب پذیر را در حوزه های مختلف شناسایی و برای رفع آنها برنامه ریزی و مدیریت داشته باشیم.
وی با اشاره به نزدیک شدن هفته گراميداشت پدافندغیرعامل بیان داشت: مدیریت آسیب ها نیازمند هماهنگی دستگاه ها و اقدامات عملی می باشد تا با اولویت بندی در برنامه های چند ساله، شهرستان را از آسیب پذیری حفظ کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد