
به گزارش جام جم آنلاین ، امین قاسمی نژاد مهاجم فصل گذشته پدیده امسال با پیراهن استقلال به میدان خواهد رفت. این بازیکن برای پیوستن به باشگاه استقلال 3 چک به باشگاه پدیده داد که هر 3 چک قرار بود توسط این بازیکن پاس شود اما هر دو برگشت خورده است.
چک اول برای تاریخ 25 شهریور و چک دوم برای 25 مهر ماه بود که هر دو برگشت خورده است.تاریخ چک بعدی هنوز نرسیده است، این در حالی است که در توافق قاسمی نژاد با باشگاه پدیده برای جدایی ذکر شده در صورتی که چک های این بازیکن پاس نشود باشگاه پدیده جلوی بازی وی برای تیم جدیدش را خواهد گرفت.
قرار است باشگاه استقلال تا پیش از بازی روز چهارشنبه بخشی از مطالبات بازیکنان این تیم را پرداخت کند اما هنوز تکلیف رقم رضایتنامه مهاجم استقلال مشخص نیست.
تیم فوتبال استقلال در هفته اول مسابقات لیگ برتر به مصاف هوادار تهران می رود.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد