دعوت شبکه تلویزیونی خلیج فارس از کودکان برای تماشای جزیره دوستی

مجموعه پویانمایی «جزیره دوستی» از تولیدات صدا و سیمای خلیج فارس به زودی در قالب طرحی نو و شکلی تازه از جهان برای کودکان به تصویر در می آید.
مجموعه پویانمایی «جزیره دوستی» از تولیدات صدا و سیمای خلیج فارس به زودی در قالب طرحی نو و شکلی تازه از جهان برای کودکان به تصویر در می آید.
کد خبر: ۱۳۴۱۹۲۰
 به گزارش جام جم آنلاین هرمزگان،مجموعه پویانمایی «جزیره دوستی» از تولیدات صدا و سیمای خلیج فارس به زودی در قالب طرحی نو و شکلی تازه از جهان برای کودکان به تصویر در می آید.


دنیای خلق شده در «جزیره دوستی» برگرفته از اشکال هندسی دایره و کره ای شکل است، به گونه ای که در حد امکان تمام شخصیت ها، اشیاء و ابزار و فضای بک گراند و زمینه‌ها از ترکیب دایره و اشکال کروی، طراحی و مدلینگ شده است.


با تماشای این مجموعه 13 قسمتی کودکان یاد می‌گیرند که با استفاده از اشکال هندسی به خلق و ابداع دنیای اطراف خود بپردازد. در واقع «جزیره دوستی» زمینه ساز و پرورش دهنده خلاقیت کودکان است. همچنین در این مجموعه به موضوعاتی مانند کمک به هم‌نوع و دیگران و حفظ محیط زیست پرداخته شده است.


در ضمن مجموعه پویانمایی «جزیره دوستی» از ۲۳ شخصیت فرعی  و دو شخصیت اصلی که ظاهری دخترانه و پسرانه دارند، تشکیل شده است.


نویسندگان این اثر جمال اسکویی و کوثر احمد آخوندی، مشاور طرح آن امین حسینیون، کارگردانش جمال اسکویی و طراح شخصیت هایش هم زهرا مسائلی است. طراحی آبجکت و اشیا هم بر عهده محمد خیاطی و طراحی زمینه با لیلا وفادار بوده است. کار مدلینگ هم بر عهده داریوش اسکویی بوده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها