مدیر کل   تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان :

دولت نیازمند حمایت و یاری جوانان است

مدیر کل  تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان خواستار حضور گسترده جوانان در عرصه های مختلف برای کمک به دولت سیزدهم شد.
مدیر کل  تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان خواستار حضور گسترده جوانان در عرصه های مختلف برای کمک به دولت سیزدهم شد.
کد خبر: ۱۳۴۲۳۸۴
به گزارش جام جم آنلاین هرمزگان،مدیر کل   تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان خواستار حضور گسترده جوانان در عرصه های مختلف برای کمک به دولت سیزدهم شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان ن هرمزگان، هادی ابراهیمی در جلسه با جوانان پیشرو در فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی محلات بندرعباس اظهار کرد: هر بازاری دو ضلع اعم از عرضه و تقاضا دارد و زمانی که بین این دو تعادل و هماهنگی وجود نداشته باشد بازار دچار عدم تعادل خواهد شد.


وی در ادامه افزود: در بازار کار جنس و شکل آن باهم متفاوت است چراکه کالای مورد تبادل در بازار کار؛ انسان و تخصص است.


مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان در ادامه با بیان اینکه بازار کار نیز از دو عنصر عرضه و تقاضا برخوردار است، تصریح کرد: عرضه کنندگان نیروی کار، آموزش و پرورش است، نیروی کار مثل محصولی وارد مدرسه و سپس خارج می‌شود. خانواده، دانشگاه و هر جایی که فرد دوره آموزشی گذرانده و کسب مهارتی کرده است بعنوان عرضه کننده نیروی کار مطرح است.


ابراهیمی با بیان اینکه تقاضاکنندگان نیروی کار نیز بخش خصوصی، دولتی و عمومی است، ابراز داشت: مادامی که بین عرضه و تقاضای نیروی کار تعادل برقرار باشد بازار کار ثبات داشته و نرخ بیکاری نیز متعادل است، اما در صورتی که عرضه و تقاضای نیروی کار متعادل نباشد سبب ایجاد پدیده ای به نام بیکاری خواهد شد.



وی سپس به انواع اشتغال اشاره داشت و افزود: اشتغال به شیوه مزدبگیری (فعالیت در بخش خصوصی، دولتی یا عمومی) و غیر مزدبگیری (خوداشتغالی و کارمزدی یا مستقل خانگی) است.


مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان گفت: برای ایجاد اشتغال عوامل دستگاهی متنوعی از قبیل آموزش و پرورش، آموزش فنی حرفه ای، حجم سرمایه گذاری و سوژه اقتصادی دست اندرکار است اما تفاوتی مهم در بین مکاتب اقتصادی وجود دارد.


ابراهیمی با تأکید بر اینکه سرمایه گذاری و رشد اقتصادی سبب ایجاد اشتغال نمی شود بلکه برای تحقق این امر مهم راهکارهای دیگری باید اندیشید، افزود: در همین راستا دو راهکار کلی می‌توان درنظر گرفت؛ نخست اینکه سرمایه گذاری در بخش خدمات بعنوان یکی از سه بخش های  اقتصادی است.  چرا که در این بخش با سرمایه گذاری اندک می‌توان ایجاد اشتغال کرد.


وی با تاکید بر اینکه مهمترین کاری که در محلات باید صورت گیرد، کمک به بهتر شدن و ایجاد اشتغال برای افراد آن محله است، بیان کرد: به منظور تحقق این امر مهم، سعی کرده این مدلی را تحت عنوان محله کارآفرین و کارآفرینی محله پیاده سازی کنیم. 


مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان ادامه داد: گام اول برای شناخت بازار کار، داشتن اطلاعات فرد است چراکه اشتغال یک فرد با فرد دیگری متفاوت است، در کلینیک های کسب و کار، سه اقدام در محلات انجام می‌شود، بدین معنا که افراد دارای مهارت باید در بخش مزدبگیری کار کند، یا فردی توانایی تولید کالایی را در منزل دارد (مشاغل خانگی)، یا فردی با مجوز لازم در منزل اقدام به تولید کالا کرده است و با مشکل فروش محصولات تولیدی مواجه است.


ابراهیمی در ادامه درخصوص بازاریابی و فروش محصولات و نحوه ارایه خدمات و همچنین پیرامون سرمایه گذاری توضیحاتی بیان کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها