پیگیری جدی؛ مساله معیشت فرهنگیان در مجلس شورای اسلامی

نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگیان مطمئن باشند با وجود تنگناهای اقتصادی موجود، مجلس شورای اسلامی با جدیت پیگیر مساله معیشت آنان خواهد بود.
کد خبر: ۱۳۳۵۶۲۵
پیگیری جدی؛ مساله معیشت فرهنگیان در مجلس شورای اسلامی به گزارش جام جم آنلاین لرستان: مرتضی محمودوند افزود: یقینا مجلس شورای اسلامی این مهم را مطالبه و امیدواریم آموزش و پرورش در دولت سیزدهم تحولی اساسی و بنیادین به معنای واقعی را تجربه کند.
 
وی ادامه داد: در برخی وزارتخانه و ارگان‌ها کارمندان با مدرک پایین‌تر، حقوق، مزایا و رفاهیاتی به مراتب بیشتر و بهتر از یک فرهنگی با مدرک دکتری دارند که اصلا قابل مقایسه نیست.
 
محمودوند اظهار کرد: چنانچه وزیر آمورش و پرورش، راه‌کاری منطقی و نتیجه بخش برای این مساله نداشته باشد راه به جایی نمی‌برد.
 
نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این وزارتخانه، دستگاهی بسیار مهم و در عین حال پرمشکل است که هر فردی نمی‌تواند به راحتی آن را اداره و مدیریت کند و شرایط جدید و شیوع کرونا نیز مشکلات را بیشتر کرده است.
 
وی گفت:  برخی نمایندگان ادوار، بیشتر وقت و انرژی خود را صرف دخالت‌های سهم خواهانه در آموزش و پرورش کرده‌اند و همین امر باعث شده تا نیروهای ضعیف و ناکارآمد  به کرسیهای مدیریتی برسند.

محمودوند اضافه کرد: در صورتی که اگر این افراد تلاش خود را برای حل مشکل مردم صرف می‌کردند امروز لرستان مقام نخست فلاکت و بیکاری کشور را نداشت.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها