بزرگترین بحران حکومت 8 ساله مشرف

رییس برکنار شده دیوان عالی پاکستان در اجتماع هزاران نفر از طرفداران خود در لاهور گفت: دیکتاتوری هایی که حکومت قانون را نادیده می گیرند با نابودی مواجه هستند.
کد خبر: ۱۳۳۴۰۴

به گزارش بی بی سی، افتخار چودری به طور مستقیم به پرویز مشرف رییس جمهور پاکستان اشاره نکرد که در ماه مارس وی را به اتهام سوءاستفاده از قدرت برکنار کرد.
خشم ناشی از برکناری او مشرف را با بزرگترین بحران حکومت خود - از زمان رسیدن به قدرت در 1999  روبه رو کرده است. طرفداران چودری با داشتن پرچم هایی در دست علیه مشرف شعار می دادند.
چودری می گوید: برای استقلال قوه قضاییه مبارزه می کند. اما خبرنگار بی بی سی می گوید اعتراض ها به نفع او به مبارزه گسترده تر علیه حکومت نظامی (مشرف) تبدیل شده است.
هزاران وکیل دادگستری و فعال سیاسی و همچنین قضات دادگاه عالی پاکستان و 18 قاضی ارشد مستعفی از جمله شرکت کنندگان در تظاهرات دیروز بودند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها