تصادفات در تعطیلات دو برابر شد

رئیس پلیس راه استان همدان گفت: در تعطیلات ۶ روزه ستاد ملی کرونا در اواخر مرداد، تعداد تصادفات فوتی و جرحی در استان بیش از ۲ برابر شد.
کد خبر: ۱۳۳۳۳۵۳

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سرهنگ رضا عزیزی افزود: با وجود کاهش تردد‌های ۳۵ درصدی در شهرستان ملایر، در تعطیلات ۶ روزه ستاد ملی کرونا در اواخر مرداد شاهد افزیش بیش از ۲ برابری تصادفات منجر به فوت و نزدیک به ۳ برابری تصادفات جرحی بوده ایم.

وی با بیان اینکه همه تصادفات فوتی و ۸۰ درصد تصادفات جرحی این چند روزه مربوط به بومیان استان است، تأکید کرد: عامل این تصادفات داشتن سرعت بالا و نبستن کمربند ایمنی است.

عزیزی تصریح کرد: در تعطیلات گذشته ۵ نفر در تصادفات جاده‌ای استان جان باختند و این در حالی است که میزان جان باختگان تصادفات جاده‌ای استان در تعطیلات تاسوعا و عاشورای پارسال ۲ مورد بود.

وی تأکید کرد: در دوره محدودیت تردد ۲۵ تا ۳۰ مرداد ۳۰ تصادف جاده‌ای جرحی در استان داشتیم که نزدیک به ۳ برابر مدت مشابه پارسال بود.

رئیس پلیس راه استان همدان از جان باختن ۱۲۰ نفر از ابتدای امسال در جاده‌های استان خبر داد و افزود: میزان حوادث واژگونی خودرو‌ها در استان همدان بیش از میانگین کشوری است و از ۵ تصادف منجر به فوت این استان ۳ مورد آن واژگونی خودر‌ها و ۲ مورد برخورد موتور سیکلت با وسیله نقلیه بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها