به گزارش جام جم آنلاین؛ظاهرا زمانی که محمد دانشگر طبق قرار قبلی که با مدیران باشگاه استقلال داشته وارد این باشگاه شده، به دلیل شلوغی و حضور بازیکنان جدیدی که قصد داشتند با استقلال قرارداد امضا کنند، به او گفته شده که منتظر بماند تا کار قرارداد بازیکنان جدید به اتمام برسد و سپس نوبت به او برسد.
محمد دانشگر هم در اعتراض به این رفتار عنوان کرده که من بازیکن استقلال هستم و کسوتی دارم و بهتر است تکلیف من زودتر مشخص شود و نباید در صف انتظار بازیکنان جدید بمانم و زمانی که با پاسخ خاصی مواجه نشده، باشگاه استقلال را ترک کرده و به فدراسیون فوتبال رفته که در ادامه قراردادش را به صورت یکطرفه فسخ کرده است. نکته جالب این است که دانشگر بلافاصله بعد از فسخ عازم برازجان شده تا به دیدار خانواده اش برود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد