به گزارش جام جم آنلاین، سید روح الله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: گمرک میلک در شهرستان هیرمند و در مقابل گمرک زرنج افغانستان قرار دارد که با تحولات رخ داده در شب و روز گذشته در این کشور، خروج کامیونهای ایرانی و ترانزیتی به سمت افغانستان تا اطلاع ثانوی امکان پذیر نخواهد بود.
وی افزود: بر اساس اعلام ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان از گمرکات اجرایی خواسته شده است تا اطلاع ثانوی از ارسال هرگونه کالای صادراتی و ترانزیتی به افغانستان از طریق مرز میلک و بازارچه گمشاد خود داری کنند.
سخنگوی گمرک تاکید کرد: کامیونهای ایرانی و محمولههای تجاری هم اکنون در حال بازگشت هستند و در صورت ایجاد هرگونه تغییری در شرایط این مرزها در روزهای آتی اطلاع رسانی خواهد شد.
گفتنی است طی روزهای گذشته مقادیر زیادی سوخت، دارو، سرنگ و سرم قاچاق، قبل از خروج از کشور توسط مربی سگ های موادیاب و یگان حفاظت گمرک میلک کشف و ضبط شد.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان