به گزارش جام جم آنلاین، در این مطالعه، دادههای تعداد زیادی از تحقیقات شامل بیش از ۱.۴ میلیون نفر که به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند، مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت گاو، گوسفند و خوک، ریسک بیماری قلبی ۹ درصد افزایش مییابد.
وضعیت در مورد گوشتهای فرآوری شده حتی بدتر است به طوریکه به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون یا سوسیس، خطر ۱۸٪ افزایش یافت.
«آنیکا نوپل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد انگلیس، در این باره میگوید: «به نظر میرسد گوشت فرآوری شده موجب تشدید بیماری عروق کرونر قلب میشود.»
خبر خوب این مطالعه این است که به نظر نمیرسد گوشت طیور مانند مرغ و بوقلمون خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.
انواع گوشت مرغ حاوی مقادیر چربی اشباع موجود در گوشت قرمز نیستند و همچنین مقادیر زیادی سدیم که در گوشتهای فرآوری شده وجود دارد، را ندارند.
چربی اشباع به ایجاد پلاک در دیواره شریان خونی کمک میکند که میتواند موجب بروز انسداد عروق شود. همچنین سدیم فشار خون را افزایش میدهد و جریان خون به قلب را محدود میکند.
منبع: مهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه