
به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان از به قتل رسیدن مرد و زن جوانی در شهرستان صحنه به دست برادر بزرگتر خود به خاطر اختلافات خانگی و تقسیم ارث خبر داد و گفت: دستگیری قاتل با جدیت از سوی پلیس ادامه دارد.
وی ادامه داد: ماموران پس از حضور در محل و انجام تحقیقات ابتدایی دریافتند که مردی 47 ساله به علت اختلافات خانوادگی بوسیله اسلحه کلت به اعضای خانواده اش حمله ور و به سوی برادر 30 ساله، خواهر 35 ساله و خواهر زاده 8 ساله اش شلیک کرده است.
سرهنگ آمویی تصریح کرد: بر اثر این تیراندازی خواهر و برادر فرد مهاجم به قتل می رسند و خواهرزاده 8 ساله نیز از ناحیه سر مصدوم و در مراکز درمانی تحت مراقب و درمان قرار دارد.
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه تصریح کرد: در تحقیقات تکمیلی پلیس مشخص شد این جنایت هولناک به خاطر اختلافات خانوادگی و به خاطر تقسیم ارث رخ داده است.
وی در پایان با ابراز تاسف از وقوع این حادثه دلخراش، گفت: تلاش پلیس برای دستگیری قاتل متواری ادامه دارد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: