استیصال نخست وزیر کانادا در برابر رسوایی گورهای دسته جمعی

نخست وزیر کانادا که کشورش با رسوایی گسترده کشف گورهای دسته جمعی مواجه است، خشم مردم علیه کلیساهای کاتولیک را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۳۲۴۴۶۳

به گزارش جام جم آنلاین، مردم کانادا همچنان در شوک کشف گورهای دسته جمعی متعلق به کودکان بومی این کشور است.

رسانه‌ های کانادایی در هفته‌های گذشته سه بار از کشف گورهای جمعی که مدفن نزدیک به ۱۰۰۰ کودک بومی کانادا بود، خبر دادند.

بر اساس این گزارش، در بازه زمانی ۱۸۸۳ تا ۱۹۹۶، حدود ۱۵۰ هزار کودک بومی از خانواده‌های خود به اجبار جدا شدند و به مدارس شبانه‌روزی فرستاده شدند که کلیسای کاتولیک آن را تأسیس کرده بود و هدف اصلی آن دور کردن این کودکان از جوامع بومی کانادا و جلوگیری از ترویج زبان و سنت‌ های مادری‌ شان و تربیت آن‌ها به شیوه‌ای تحمیلی بود.

در روزهای گذشته چند کلیسا در بخش‌های مختلف این کشور با پیام‌هایی مرتبط با کشف چند گور جمعی کودکان بومی، سوزانده و یا بر روی آن‌ها رنگ پاشیده شد.

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا در واکنش به حملات انجام شده به کلیساهای کاتولیک در این کشور گفت عصبانیت بسیاری از مردم این کشور از کشف گورهای ناشناخته در محل مدارس شبانه‌ روزی را درک می‌کند اما آتش زدن کلیساها اشتباه است.

وی در ادامه گفت: نمی‌توانم جور دیگری فکر کنم جز اینکه سوزاندن کلیساها در واقع محروم کردن افرادی از مکان‌هایی است که می‌توانند در آن عزاداری و تامل کنند و به دنبال حمایت باشند.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها