سازمان تربیت بدنی دخالتی در تغییر انصاری فرد ندارد
فارس: این روزها بحث تغییر محمدحسن انصاریفرد، مدیرعامل پرسپولیس و جایگزین نفراتی چون حبیب کاشانی به گوش میرسد.
کد خبر: ۱۳۱۹۷۳
کیومرث هاشمی، معاون سازمان تربیت بدنی و رئیس مرکز توسعه ورزش قهرمانی روز دوشنبه در حاشیه مجمع بوکس در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: این مسئله جزء وظایف هیئت مدیره باشگاه است؛ بنابراین سازمان تربیت بدنی در این خصوص دخالتی نخواهند داشت.
وی ادامه داد: این هیئت مدیره است که باید درباره امور اجرایی باشگاه تصمیم گیری کرده و می تواند هر تغییری را که صلاح بداند ایجاد کند.
هاشمی در پاسخ به وضعیت هیئت مدیره استقلال اظهار داشت: هیئت مدیره این باشگاه تا پایان لیگ برتر معرفی نخواهد شد. این مسئله را نیز قبلا9 اعلام کرده بودیم؛ مگر اینکه یک شرایط ویژه ایجاد شده و مجبور باشیم هر چه زودتر این نفرات را معرفی کنیم.
رئیس مرکز توسعه قهرمانی درباره وضعیت بگوویچ، سرمربی تیم ملی امید، خاطرنشان کرد: او دارای یک قرارداد مشخص است و تا مدت زمان لازم در اختیار تیم ملی خواهد بود و ما نیز به قدر کافی از وی حمایت می کنیم.