به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، هندوانه به طور گستردهای مورد مصرف و ترجیح بسیاری از افراد در سراسر جهان است و یکی از محبوبترین میوههای تابستانی با خاصیت طراوت بخشی و مرطوب کنندگی برای بدن است که برای سلامتی نیز بسیار مفید است.
هندوانه مانند برخی دیگر از انواع میوهها مانند انگور، سیب و توت دارای دانه است. بسیاری از افراد به دلایل زیادی از خوردن آن دانهها خودداری میکنند که یکی از این دلایل طعم تلخ آنهاست.
از بین بردن دانههای هندوانه به معنای از دست دادن مواد مغذی مهم و اساسی در آنهاست.
این دانهها منبع خوبی از بسیاری از مواد معدنی از جمله منیزیم و آهن هستند، بنابراین توانایی تقویت ایمنی و کمک به کنترل فشار خون را دارند و همچنین حاوی اسیدفولیک و کلسیم هستند.
منگنز، مس و پتاسیم از دیگر عناصر مغذی دانه هندوانه هستند که همین امر باعث میشود استخوانها قوی و محکم شوند، زیرا این مواد معدنی به بهبود تراکم استخوان کمک میکنند و ریز مغذیهای موجود در آنها میتوانند روند متابولیسم را تقویت کنند.
برای بهره مندی حداکثری، نباید دانههای هندوانه را از قبل تفت داد یا مغز آن را خورد، بلکه باید آنها را خوب جوید و همچنین میتوان آن دانهها را در روغن کمی سرخ کرد و در سالادها یا آب میوهها استفاده کرد.