به گزارش جام جم آنلاین، این نوشیدنی طراوت بخش نجات جان مردم کشور هند در روزهای گرم است.
ترکیبات:
انبه: 500 گرم
شکر: 1.2 فنجان
نمک: 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1 قاشق غذاخوری
برگ نعناع تازه: کمی
آب: 2 فنجان
طرز تهیه:
انبه ها را با پوست بجوشانید تا نرم شود. هنگامی که به اندازه کافی خنک شد، پوست انبه را جدا کنید و انبه را به صورت پوره درآورید سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. 2 فنجان آب و کمی یخ اضافه کنید و سپس نوش جان کنید.
منبع: تبیان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم