به گزارش جام جم آنلاین، این نوشیدنی طراوت بخش نجات جان مردم کشور هند در روزهای گرم است.
ترکیبات:
انبه: 500 گرم
شکر: 1.2 فنجان
نمک: 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1 قاشق غذاخوری
برگ نعناع تازه: کمی
آب: 2 فنجان
طرز تهیه:
انبه ها را با پوست بجوشانید تا نرم شود. هنگامی که به اندازه کافی خنک شد، پوست انبه را جدا کنید و انبه را به صورت پوره درآورید سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. 2 فنجان آب و کمی یخ اضافه کنید و سپس نوش جان کنید.
منبع: تبیان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم