به گزارش جام جم آنلاین، دکتر مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی در گفتگو با بهداشت نیوز درباره تغذیه مناسب کنکوری ها اظهارداشت: خوردن داروهای شیمیایی و یا گیاهی مانند کندر یا مویز برای تقویت مغز یا بیشتر بیدار ماندن، بر خلاف تصور عموم برای همه افراد توصیه نمیشود.
وی افزود: کندر بسیار گرم است و می تواند مزاج مغز را به سمت گرمی بکشاند. کندر فقط برای بعضی افراد که رطوبت مغزی بالایی دارند توصیه می شود.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: ترکیبات آمفتامینی، بیداری کشیدن زیاد، خوردن قهوه، کاکائو یا چای زیاد و پررنگ برای بیشتر بیدار ماندن می تواند باعث مختل شدن مزاج مغز و به دنبال آن اضطراب و کاهش کیفیت حافظه در دراز مدت می شود.
میرغضنفری بیان داشت: در صورت مصرف زیاد این مواد علائم گرمی مغز ممکن است بعد از مدتی پدیدار شوند که شامل سرخی سر و صورت و چشم ها، بالا رفتن حرارت در سر، بی خوابی، استرس و اضطراب است.
وی تاکید کرد: توصیه میشود برای تقویت بدن به خصوص در این ایام از انواع مغزیجات خصوصا مغزهایی با مزاج گرم مانند مغز گردو و کباب ها استفاده می کنند که خود مزاج گرم داشته و باعث افزایش بیشتر گرمی در بدن می شود.
این متخصص فیزیولوژی گفت: بهتر است این افراد از غذاهای زود هضم با مزاج سرد استفاده کنند. زیرا حجم خون در بدن محدود است و اگر بدن به مدت طولانی درگیر هضم و جذب غذای سنگین شود، خون کمتری به مغز رسیده و بازده آن را کاهش می دهد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد