شناسایی گونه جدید کرونا در انگلیس؛

ویروسی که سه بار جهش یافته است!

درباره ویروس «کرونا سگی» بیشتر بدانیم

به گفته یک متخصص ویروس شناسی کروناویروس انواع مختلفی دارد و همه آن‌ها در بیشتر حیوانات وجود دارند و به طور کلی همه کرونا ویروس‌ها و همه ویروس‌ها ابتدا و قبل از اینکه به سراغ انسان بیایند، حیوانات را آلوده می‌کنند و بعد وارد بدن انسان می‌شوند.
کد خبر: ۱۳۱۷۴۷۱

به گزارش جام جم آنلاین، محققان یک نوع جدید از ویروس کرونا را کشف کرده‌اند که منشا آن از سگ‌ ها است و ممکن است انسان را مبتلا کند، این پاتوژن که از سال ۲۰۱۸ میلادی در گردش است، هشتمین ویروس کرونای شناخته شده‌ای است که از حیوانات به انسان منتقل می‌شود. البته هنوز مشخص نیست که ویروس مذکور تهدیدی جدی برای سلامت انسان به حساب می‌آید یا خیر.

حسین کیوانی در این خصوص گفت: از این موضوع به طور اختصاصی اطلاعی ندارم، اما به طور کلی کروناویروس انواع مختلفی دارد و همه آن‌ها در بیشتر حیوانات وجود دارند و به طور کلی همه کروناویروس‌ ها و همه ویروس‌ها ابتدا و قبل از اینکه به سراغ انسان بیایند، حیوانات را آلوده می‌کنند و بعد وارد بدن انسان می‌شوند.

این متخصص ویروس شناسی ضمن اشاره به اینکه سگ‌ها، گربه‌ها، پرندگان و سایر حیوانات کروناویروس مخصوص خود را دارند، افزود: کروناویروس یکی از ویروس‌های بسیار قدیمی در خلقت است و در حیوانات از نظر تبعات اقتصادی که دارد، بسیار مهم‌تر است و به همین دلیل هر سال با توجه اینکه این ویروس یک بیماری تنفسی در مرغ‌ های گوشتی و تخم گذار است و مرغ‌ها را واکسینه می‌کنند.

منبع: میزان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها