استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: برخی از افراد پس از ماه مبارک رمضان اقدام به پرخوری می کنند و در خوردن و آشامیدن افراط می کنند که این موضوع می تواند خطراتی را برای فرد به همراه اورد.
استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: برخی از افراد پس از ماه مبارک رمضان اقدام به پرخوری می کنند و در خوردن و آشامیدن افراط می کنند که این موضوع می تواند خطراتی را برای فرد به همراه اورد.
کد خبر: ۱۳۱۵۹۲۴

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر محمدصفریان با اشاره به اینکه بعد از ماه رمضان نظم خواب و خوراک به وضعیت قبلی باز می گردد ، از همین رو باید مثل ایام دیگر سال اصول تغذیه سالم رعایت شود، خاطر نشان کرد: افرادی که عادت داشتند در بازه زمانی غروب تا سحر وعده های افطار، شام و سحری میل کنند باید مصرف غذا را به صورت متعادل بین سه وعده تقسیم کنند.

وی بیان کرد: احساس گرسنگی و تشنگی که در طول ایام ماه مبارک رمضان تجربه شده است می تواند تمرینی برای دوری از پر خوری باشد.

دکتر صفریان با بیان اینکه از مصرف غذاهای چرب و شور باید پرهیز شود و به صورت تدریجی فعالیت بدنی باید افزایش یابد، گفت: در ماه مبارک رمضان به دلیل جلوگیری از تشنگی و عطش در طی روز فعالیت جسمی کاهش نسبی پیدا کرده که این میزان فعالیت و همچنین رعایت موارد تغذیه ای باید به صورت تدریجی به شکل عادی خود برگردد.

رئیس دانشکده بهداشت مشهد با اشاره به اینکه بهره مندی از غذاهای سالم و پرهیز از فست فود ها در حفظ سلامتی بدن نقش تعیین کننده ای دارد، بیان کرد: پرخوری بعد از ماه رمضان زمینه افزایش وزن بدن را فراهم می کند که با خطراتی برای فرد همراه است از همین رو رعایت تعادل و تنوع غذایی و افزایش فعالیت جسمانی باید در دستور کار همگان قرار گیرد.

منبع: بهداشت نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها