استادی که به دانشجویی که روز سه شنبه 32 نفر را در امریکا کشت درس می داد ، گفت: درباره رفتار عجیب این دانشجو به مسوولان دانشگاه هشدار داده بود.
کد خبر: ۱۳۱۴۷۲
به گزارش BBC ، «لوسیندا روی» ، گفت: خواندن نوشته های چوسئونگ هیویی او را نگران می کرد.
این دانشجوی 23 ساله اهل کره جنوبی جوانی تنها و درونگرا توصیف شده است.
مسوولان دانشگاه ویرجینیا تک متهم شده اند اقدامات کافی برای حفاظت از دانشجویان به عمل نیاورده اند. پلیس گفت: «چو» 30 نفر را کشت و سپس خودکشی کرد. گفته می شود وی صبح روز حادثه نیز دو دانشجوی دیگر را کشته بود. خانم «روی» ، رییس سابق دانشکده زبان انگلیسی ویرجینیا تک ، به NN گفت: استاد نویسندگی خلاقه «چو» ، اواخر 2005 درباره نوشته ها و افکار «چو» با او حرف زده بود.
خانم «روی» گفت: از نتیجه گیری های استاد او چنان ناراحت شده بود که تصمیم گرفت او را برای تعلیم خصوصی از کلاس بیرون ببرد. به قدری ناراحت بودم که احساس می کردم درست نیست او به کلاس بیاید.
خانم «روی» گفت: بارها درباره این دانشجو با مسوولان دانشگاه صحبت کردم آنان باید هشدارهایم را جدی تر می گرفتند. مسوولان دانشگاه هنوز در این باره اظهارنظر نکرده اند.