شناسایی ۶۸ تبعه خارجی غیرمجاز در کارگاه های لرستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: ۶۸ تبعه خارجی غیرمجاز خارجی پارسال در واحدهای تولیدی و کارگری استان شناسایی و با همکاری نیروهای انتظامی از کشور اخراج شدند.
کد خبر: ۱۳۱۲۳۵۷

به گزارش جام جم آنلاین لرستان: علی آشتاب افزود: با توجه به ضرورت جلوگیری از اشغال فرصت‌های شغلی توسط اتباع بیگانه غیرمجاز، پارسال بیش از یکهزار و ۲۰ مورد بازرسی در این خصوص توسط بازرسان کار استان انجام گرفت که منجر به شناسایی بیش از ۶۸تبعه خارجی غیرمجاز شد.
 
وی تصریح کرد: در مجموع در سال گذشته ۵۴ نفر در واحدهای کارگری استان جایگزین اتباع بیگانه و ۲۰ کارفرمای متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
 
آشتاب اظهار کرد:  با توجه به تعیین حداقل دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۰ به مبلغ ۸۸ هزار و ۵۱۵ تومان، مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده و یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به پنج برابر حداقل دستمزد معادل ۴۴۲ هزار و ۵۸۲ تومان برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.
 
وی افزود: در صورت استنکاف از پرداخت این جریمه، کارفرما مطابق با ماده ۱۸۱ قانون کار به محاکم قضایی معرفی خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها