سارقی که پس از طرح دوستی با مسافران اتوبوس ها و تعارف بیسکویت آلوده ، آنها را بی هوش می کرد تا اموالشان را سرقت کند، دستگیر شد.
کد خبر: ۱۳۱۱۶۵
به گزارش جام جم ، راننده یک دستگاه اتوبوس وقتی در قم پایان مسافرت را اعلام کرد و از مسافران خواست اتوبوس را ترک کنند، با مشاهده یکی از مسافران که بیهوش شده بود، موضوع را به پلیس گزارش کرد و مرد بی هوش به بیمارستان منتقل شد. 2روز پس از این ماجرا وقتی مرد مسافر به هوش آمد و خود را در بیمارستان دید، عنوان کرد از اصفهان به مقصد قم سوار اتوبوس شدم. در طول مسیر، مرد مسافری که کنارم نشسته بود به من بیسکویت تعارف کرد که با خوردن آن بیهوش شدم. اکنون پس از به هوش آمدن متوجه شدم که او پس از بیهوش کردن من با استفاده از تیغ ، جیب مرا بریده و 62میلیون ریال موجودی مرا به سرقت برده است.
دستگیری سارق
به دنبال این ماجرا و شکایت مرد مالباخته ، ماموران انتظامی قم با توجه به سرنخ های مربوط به این سرقت ، مرد سارق به هویت مسعود س را دستگیر کردند.
متهم در تحقیقات اعتراف کرد؛ با همدستی برادرزاده ام به نام حمید، نقشه سرقت از مرد شاکی را کشیدم و پس از طرح دوستی با وی بیسکویت های آلوده را دراختیار او قرار دادیم و پس از بی هوشی او، اموالش را سرقت کردیم .با اعتراف مرد سارق دستور دستگیری همدست وی نیز صادر شد. تحقیق در این زمینه ادامه دارد.