مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت:

در ۲۰۰ روستای استان اردبیل طرح بهارستان اجرا شد

شهرداری شاهرود:

توسعه شهر با برنامه ریزی دقیق و مدون حاصل می شود

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه برنامه ریزی راهبردی برای توسعه شهر در اهداف میان مدت و کوتاه مدت با تلاش شبانه روزی میسر می شود،گفت: توسعه شهر با برنامه ریزی دقیق و مدون حاصل می شود.

 علیرضا حاجی محمد
شهردار شاهرود با اشاره به اینکه برنامه ریزی راهبردی برای توسعه شهر در اهداف میان مدت و کوتاه مدت با تلاش شبانه روزی میسر می شود،گفت: توسعه شهر با برنامه ریزی دقیق و مدون حاصل می شود.  علیرضا حاجی محمد
کد خبر: ۱۳۱۱۵۳۱

به گزارش جام جم آنلاین سمنان؛ علی با بیان اینکه قطعا در اداره شهر باید یک برنامه ریزی مدون و دقیق داشت، افزود: در این مدت کوتاه سعی کردیم با سرمایه گذاری و فراهم آوردن زیر ساخت طرحها را اجرایی کنیم و با جدیت در راه توسعه شهری گام برداریم.

وی ضمن بیان این مطلب که طوری به مردم خدمت گذاری می کنیم که گویا همین امروز را فرصت داریم، ابراز داشت: بنابراین باید اینگونه نگاه کنیم که در کوتاه مدت ترین زمان بهترین خدمت رسانی را به مردم داشته باشیم.

شهردار شاهرود در پایان با اشاره به اینکه در برنامه ریزی انجام شده ، سود آوری و بازگشت سرمایه در طرح های فوق را به طور حتم خواهیم داشت، اظهار داشت: در این طرحها سالیان سال به مردم ارائه خدمت خواهد شد و این شایسته ترین نوع خدمت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها