پیشنهاد وزارت نفت درباره میزان سهمیه و قیمت آزاد بنزین
فارس: وزارت نفت در تازه ترین گزارش پیشنهادی خود به رئیس جمهور با اعلام این که سهمیه بندی صرفا با کارت هوشمند امکان پذیر نیست
کد خبر: ۱۳۱۱۴۳
، 3گزینه برای میزان سهمیه خودروهای شخصی و 3قیمت آزاد 381، 418و 467تومانی را پیشنهاد کرده است.
وزارت نفت در این گزارش که در تاریخ 15فروردین تقدیم رئیس جمهور شده و هنوز نهایی نشده است ، با اشاره به میزان مصرف و تولید بنزین در کشور و بودجه اختصاص یافته برای واردات این فرآورده ، پیشنهادهای این وزارتخانه برای قیمت و نحوه توزیع را ارائه کرده است.
وزارت نفت در این گزارش با تصریح بر این که سهمیه بندی بنزین در سال جاری به صورت تک نرخی یا دونرخی صرفا با کارت هوشمند طبق زمان بندی در نظر گرفته شده برای همه مصرف کنندگان بنزین امکان پذیر نخواهد بود، پیشنهاد کرده دارندگان کارت هوشمند سوخت با استفاده از کارت خود و براساس سهمیه در نظر گرفته شده اقدام به سوختگیری کنند و آن دسته از مالکان خودروهایی که کارت سوخت خود را تا موعد مقرر دریافت نکرده اند نیز با نرخ آزاد بنزین مورد نیاز خود را تا زمان دریافت کارت هوشمند بدون سهمیه بندی دریافت کنند و پس از دریافت کارت هوشمند سوخت نیز سهمیه آنها یکجا در اختیارشان قرار می گیرد.