بودجه ریزی عملیاتی 4هزارمیلیاردتومان صرفه جویی درپی دارد

فارس: دبیرعلمی کنفرانس بودجه ریزی عملیاتی گفت: استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی بودجه کشور می تواند صرفه جویی های کلانی در منابع کشور داشته باشد
کد خبر: ۱۳۰۸۳۷
و با اجرای این سیستم می توانیم بیش از 4هزار میلیارد تومان در منابع بودجه صرفه جویی کنیم.
عادل آذر در کنفرانس بودجه ریزی عملیاتی اظهار کرد: استقبال بیش از 1500متخصص و کارشناس ، نشان دهنده علاقه پیکره تخصصی جامعه به تنظیم بودجه بر اساس نظم و برنامه ریزی است و تمایل متخصصان به چانه زنی در بودجه یک توهم است.
وی افزود: بودجه مهمترین برنامه سالانه کشور است که از اهمیت خاصی برای دولت ، مجلس و نظام برخوردار است و اگر بتوانیم ساختار بودجه ریزی عملیاتی را عملی کنیم ، صرفه جویی های کلانی در ساختار بودجه کشور خواهیم داشت.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه بودجه ریزی عملیاتی در کشورهایی که این سیستم را با موفقیت اجرایی کرده اند، نشان می دهد استقرار این نظام بودجه ریزی در کشور، می تواند بیش از 4هزار میلیارد تومان در بودجه صرفه جویی داشته باشد، بعضی از کشورها با اجرای بودجه ریزی عملیاتی ، حدود 20درصد صرفه جویی در منابع مالی داشته اند.
وی تاکید کرد: قانون برنامه چهارم ، دولت را مکلف کرده است تا نظام بودجه ریزی بر مبنای عملکرد را اجرایی کند و بودجه ریزی کشور بر اساس عملکرد و نتیجه گرایی و متناسب با کارایی و اثربخشی خدمات تنظیم شود.
آذر با اشاره به ضرورت اجرای بودجه ریزی عملیاتی گفت: استقرار بودجه ریزی عملیاتی الزاماتی دارد که باید مهیا شود و سیستم حسابداری ما باید استاندارد شده و براساس قیمت تمام شده تدوین شود.

بودجه امسال 9ماهه تمام نمی شود


از سوی دیگر، عسکری آزاد، معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتقاد برخی کارشناسان اقتصادی را مبنی بر این که بودجه 86، 9ماهه بسته شده است ، رد کرد و گفت: ما قبول داریم که بودجه امسال انقباضی است اما بودجه ای نیست که 9ماهه تمام شود.
وی در حاشیه کنفرانس بین المللی بودجه ریزی عملیاتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که برخی نمایندگان مجلس معتقدند دولت منهای لایحه مدیریت خدمات کشوری در پایان 9ماهه ابتدای سال جاری با 8هزار میلیارد تومان کسری بودجه مواجه خواهد بود، گفت: ما قبول داریم که بودجه امسال انقباضی است ؛ اما بودجه ای نیست که 9ماهه تمام شود.به گفته محمود عسکری آزاد، دولت در حال فراهم کردن شرایطی است که بتواند بودجه امسال تا پایان سال 86عمل کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها