در پاسخ به کمیته سنا
نامزد مورد تائید بایدن: راه گریز ایران از تحریم را میبندم!
فردی که از سوی بایدن، نامزد عنوان معاونت خزانه داری آمریکا شده است، سعی کرد با مانور دادن روی تحریم های ضدایرانی، شانس خود را برای تائیدیه گرفتن از سنا، بالا ببرد.
فردی که از سوی بایدن، نامزد عنوان معاونت خزانه داری آمریکا شده است، سعی کرد با مانور دادن روی تحریم های ضدایرانی، شانس خود را برای تائیدیه گرفتن از سنا، بالا ببرد.
مقامات دولت جو بایدن در آمریکا از استمرار حضور خود در عراق سخن میگویند، هر چند میخواهند بخشی از این حضور را به بهانه مشورت به نیروهای عراقی صورت دهند! سوال اصلی اینجاست؛ بازیگری که خود نقش ایجادکننده بحران عراق و حامی گروههای تروریستی را داشته است، اکنون چگونه میخواهد در نقش حلکننده بحران در منطقه ایفای نقش کند؟! این سوال مهمی است که دموکراتها و جمهوریخواهان در آمریکا و عوامل آنها در منطقه هیچگاه قدرت پاسخدهی به آن را ندارند.
طی روزهای اخیر، جوبایدن بخشی از توان دولت خود را بر روی «مقابله با قوانین حمل سلاح » در آمریکا متمرکز کرده و از عزم و اراده خود و همراهانش برای کاهش خشونت های عمومی در ایالات متحده سخن گفته است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
ملازهی در گفتگو با جام جم آنلاین:
یک کارشناس در گفتگو با جام جم آنلاین:
حسن بهشتی پور، کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
تحلیل رامین مهمانپرست سخنگوی اسبق وزارت خارجه برای جام جم آنلاین
سفیر پیشین ایران در آذربایجان در گفت و گو با جام جم آنلاین تشریح کرد؛