یادداشت معاون آموزش پلیس راهور تهران برای روزنامه جام جم؛
جریمهای برای این روزهای سخت
سرهنگ علی همهخانی معاون آموزش پلیس راهور تهران در رابطه با جرایم وسایل نقلیه و ساماندهی آنها در سطح تهران یادداشتی را در اختیار روزنامه جام جم قرار داده است که در ادامه مشاهده می کنید.

در این طرح قرار است علاوه بر اینکه به موتورسوار متخلف آموزش داده میشود که فرهنگ ترافیک درست چگونه است و او نباید به عنوان راکب موتورسیکلت، چه تخلفهایی انجام بدهد، با پوشاندن کاور مشخص و در دست گرفتن یک راکت مخصوص در کنار پلیس و در قامت مامور راهنماییورانندگی قرار بگیرد و به سایر موتورسواران متخلف و شبیه خودش تذکر بدهد که تخلفی انجام ندهند که موجب بینظمی و هرجومرج در شهر خواهد شد.
چنین اقدامی این پیام را به دیگر راکبان موتورسیکلت میرساند که من به عنوان متخلف از کاری که کردهام پشیمانم و حالا در کنار پلیس قرار گرفتهام که به آنها کمک کنم و به دیگر موتورسیکلتسواران یادآوری کنم مرتکب خلاف نشوند. آنها در همین مدت زمان کوتاه آموزش میبینند که چطور و چگونه با متخلف برخورد کنند؛ البته در این میان این نکته مهم است که پلیس با شرکت بیمه هماهنگیهای لازم را انجام داده و تمام عزیزانی که به عنوان موتوریار در کنار پلیس راهنمایی و رانندگی قرار میگیرند، تحتپوشش بیمه هستند تا خداینکرده در صورت رخدادن اتفاقی در این محلها، بیمه بتواند نقش خودش را بهخوبی در حق راکبان موتور ایفا کند. به نظر میرسد که این طرح بتواند قدمی مثبت در جهت آموزش فرهنگ درست ترافیک برای موتورسواران و حفظ سلامت و ایمنی آنان داشته باشد.