صدوهشتادوچهار ساعت نوازندگی بی وقفه

نوازندگان ژاپنی بدون توجه به خستگی و زمین لرزه مدت 184 ساعت بدون وقفه نواختند تا رکورد جهانی تازه ای در این زمینه به جا بگذارند.
کد خبر: ۱۳۰۰۵۷

به گزارش اسوشیتدپرس ، بیش از 900 نوازنده 6 تا 89 ساله به نوبت در مدت 9 روز مشغول نواختن انواع موسیقی از آثار کلاسیک بیتل ها تا موسیقی سنتی هارپ ژاپنی بودند و حق نداشتند بیش از 5 دقیقه بین پرده ها استراحت کنند.
این کنسرت در یک ایستگاه کوچک راه آهن در شهر هیکانه در غرب ژاپن برگزار شد.
به گفته خانم کانیکو ترامورا برگزار کننده 51 ساله این برنامه، مقامی از کتاب ثبت رکوردهای گینس برای تایید این رکورد در محل اجرای برنامه حضور داشت.
این کنسرت از 23 تا 31 مارس 2007 در ایستگاه توری ایموتو برگزار شد.
رکورد قبلی طولانی ترین کنسرت مربوط به 5 سال پیش بود که مدت 182 ساعت در کانادا به جا گذاشته شد.
روز یکشنبه در جریان رکوردگیری زلزله ای 6.9 ریشتری در شمال غربی ژاپن رخ داد که محل اجرای کنسرت را به شدت لرزاند اما خانم جوانی که در آن لحظات مشغول نواختن پیانو بود دست از کار برنداشت چون می دانست قطع بی موقع کنسرت حاصل زحمات همگی را به باد خواهد داد.
نوازندگان مجاز نبودند کمتر از 2 دقیقه پس از شروع یک آواز اجرای آن را متوقف کنند.
هیروشی موزیتانی 51 ساله از دیگر برگزارکنندگان این رکوردشکنی گفت: این نوازنده پیانو حیرت آور بود.هنگام زلزله ، صحنه اجرای کنسرت به شدت می لرزید اما او به نواختن ادامه داد.

دردسر نجات زن 318 کیلویی از داخل حمام
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها