به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه یک شیرینی عالی و خوشمزه
۴ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
۱ قاشق چای خوری وانیل
۱ فنجان شیر
۱ قاشق چای خوری روغن
۳ قاشق پودر کاکائو
یک و نیم لیوان آرد
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
برای خامه
۳لیوان لیوان شیر
۲ قاشق غذا خوری نشاسته
یک قاشق غذاخوری آرد
یک تخم مرغ
۶ قاشق غذاخوری شکر
کمی وانیل
یک قاشق کره
طرز تهیه خامه همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود بعد از خنک شدن با یک بسته پودر خامه (۷۵ گرم) به کمک همزن هم بزنید
برای رویه ۲۰۰ میلیلیتر خامه دو بسته
۷۰ گرم شکلات با فندق
طرزتهیه رویه
وقتی خامه به نقطه جوش رسید حرارت را خاموش کرده و شکلات ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ذوب شود
طرز تهیه کیک
مواد را به ترتیب هم بزنید( تخم مرغ و شکر همیشه در کیک اول هم زده می شوند تا زمانی که قوام خامه ای پیدا کنند) بعد بقیه مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و بعد مواد خشک را الک کنید به اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک را در دمای ۱۸۰ درجه فر بپزید وقتی که کیک گرم شد یک لیوان شیر روی آن بریزید خامه را روی آن پخش کنید و موزها را به طور مساوی روی کیک بچینید بعد از اینکه موزها را گذاشتید گاناش را روی آن بریزید و بگذارید ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بماند
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد