به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازستاره
طرز تهیه رول پیتزا لقمه ای
مواد لازم برای خمیر پیتزا |
آب |
نیم لیتر |
آرد سفید |
۱ کیلوگرم |
مایه خمیر |
۵۰ گرم |
نمک |
۲ قاشق چایخوری |
روغن (ترجیحا روغن زیتون) |
۴ قاشق سوپخوری |
مواد لازم برای سس پیتزا |
گوجهفرنگی یا کنسرو گوجهفرنگی |
۱ قوطی کوچک |
پیاز |
۱ عدد |
سیر |
دو حبه |
آویشن |
کمی |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای روی پیتزا |
پنیر پیتزا |
۶۰۰ گرم |
پپرونی |
۵۰ گرم |
ژامبون |
۵۰ گرم |
زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: ۲ ساعت
دستور تهیه
- ابتدا آب را گرم کرده تا به دمای ۳۷ درجه سانتیگراد برسد؛ سپس مایه خمیر را به آن اضافه کرده تا حل شود.
- نمک و روغن زیتون را نیز بیافزائید و با همزن شروع به هم زدن کنید. (مواد را خوب هم زده و سپس خمیر را با دست ورز دهید.)
- وقتی خمیر آماده شد آن را در ظرفی گذاشته و روی آن را پلاستیک بکشید؛ سپس آن را به مدت ۴۵ دقیقه در یک جای تاریک قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود.
- در این مدت سس پیتزا را درست کنید؛ برای سس ابتدا کنسرو گوجهفرنگی را در یک مخلوط کن ریخته تا به حالت مایع در آیند.
- سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
- کمی روغن در تابه ریخته، پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه بریزید تا سرخ شوند.
- در این مرحله گوجههای خردشده را همراه با کمی آویشن به تابه بیافزائید؛ اجازه دهید تا آب سس تبخیر شده و سس غلیظی حاصل شود.
- هنگامی که خمیر آماده شد، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.
- خمیر آمادهشده را به دو قسمت مساوی تقسیم و دو چانه از آن تهیه کنید.
- روی چانهها را با یک پارچه تمیز پوشانده و آنها را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
- پس از این مدت خمیرها را با وردنه به شکل مستطیل پهن کنید.
- روی خمیر کمی از سس ریخته، سپس روی آن را ژامبون یا پپرونی یا هر مواد دیگری که دوست دارید بریزید.
- در آخر پنیر پیتزا اضافه کرده و خمیر را لوله کنید.
- با یک چاقو تیز خمیر رابه حلقههای با ضخامت سه سانتیمتر برش بزنید.
- در آخر کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و برش های پیتزا لقمه ای را روی آن بچینید.
- سینی را در فر با درجه حرارت ۲۲۰ درجهسانتیگراد بگذارید؛ هر از گاهی به آن سر زده تا زمانی که پنیرها طلایی شد سینی را از فر خارج کنید.
نوش جان ...