روابط عمومی سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان خبر داد:

کشف ۱۱۰ میلیارد ریال کالای اساسی احتکار شده و لوازم خانگی قاچاق در اهواز

روابط عمومی سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان از کشف ۱۱۰ میلیارد ریال کالای اساسی احتکار شده و لوازم خانگی قاچاق در اهواز توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) استان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۷۷۴۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت ولیعصر (عج ) استان خوزستان، در راستای اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب و مصوبات قرارگاه ۱۷ ربیع الاول مبنی بر مقابله با احتکار و قاچاق، پاسداران گمنام امام زمان (عج) سپاه استان، در یک عملیات اطلاعاتی دقیق، موفق به شناسایی و کشف تعدادی انبار ثبت نشده در سامانه جامع انبارهای کشور شدند.

این گزارش می افزاید : از انبارهای کشف شده مقادیر قابل توجهی کالاهای اساسی، اقلام بهداشتی و لوازم خانگی احتکار شده و قاچاق، جمعا به میزان ۱۱۰ میلیارد ریال کشف و ضبط و جهت انجام سیر مراحل قضایی تحویل مراجع ذیربط گردید.

روابط عمومی سپاه خوزستان همچنین از مردم فهیم و هوشیار ایران درخواست کرده است موارد احتکار، قاچاق و یا عدم فروش کالا های اساسی، توسط شرکت ها و و یا عوامل پخش در سراسر کشور را به سامانه ۱۱۴ (ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه) اطلاع و گزارش دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها