در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
یک عدد پیاز خردشده
یک عدد فلفلدلمهای قرمز
یک عدد فلفلدلمهای سبز
دو عدد گوجهفرنگی
دو عدد تخممرغ
یک قاشق سوپخوری ریحان خرد شده
دو قاشق سوپخوری روغنزیتون
یک قاشق سوپخوری آبلیمو
به میزان لازم نمک ،فلفل و روغن مایع
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این میان فلفلدلمهایها را بعد از شستوشو به صورت نواری خرد کنید. گوجهفرنگیها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. حالا داخل گوجهها را درآورید و در یک کاسه بریزید. سپس آنها را مانند فلفلها بهصورت نواری خرد کنید.
بعد از حدود 5-4 دقیقه که پیازها نرم و طلایی شدند، فلفلها را بریزید و آنها را همراه با پیاز تفت دهید. سپس تکههای گوجهفرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
بعدازآنکه تکههای فلفل و گوجه نرم شدند، تخممرغها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید تا تخممرغ به خورد مواد برود. سپس صبر کنید تا املت شما آماده شود.
در یک تابه کوچک روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. گوشت گوجهفرنگی را که کنار گذاشته بودید، همراه با بقیه آبلیمو، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.حالا میتوانید املت را همراه با سس مورد نظر سرو کنید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت