حمله پهپادهای ناشناس به مراکز قاچاق نفت سوریه

چند پهپاد، سه بار مراکز غیر قانونی پالایش نفت را که در اطراف شهر الباب در استان حلب تحت کنترل تروریست‌هاست، هدف قرار داند.
کد خبر: ۱۲۹۶۰۵۵

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از فارس، منابع محلی در شرق استان حلب سوریه، شامگاه گذشته از چند انفجار پیاپی در روستایی در اطراف منطقه «الباب» خبر دادند.

این منابع به خبرگزاری اسپوتنیک گفتند، این انفجارها در روستای «ترحین» از توابع الباب رخ داده که تحت اشغال گروه‌های تروریستی تحت حمایت ترکیه است.

به گفته این منابع، دلیل انفجارها سه بار حمله پهپادهای ناشناس به مراکز غیر قانونی پالایش نفت بوده که در اطراف ترحین قرار دارند. تروریستها با اشغال این مراکز پالایش، نفت سوریه را پس از سرقت، به دلالان می‌فروشند.

منابع مذکور تصریح کردند، پس از گلوله‌باران این مراکز پالایش نفت، انفجارهای بزرگی رخ داد که صدای مهیب آن، از فواصل بسیار دور نیز شنیده شد.

به گفته این منابع، این حملات سبب ضررهای مالی زیادی شد، ولی تلفات جانی در پی نداشت.

هنوز مشخص نیست پهپادها متعلق به چه گروهی است. پیش از این نیز، حملات مشابهی رخ داده که باعث کشته و زخمی شدن چند تروریست شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها