تیم های امید ایران و اردن بازی مرگ و زندگی را برگزار می کنند

فارس: در مرحله مقدماتی المپیک 2008 چیم چهارشنبه هفته جاری تیم های امید ایران و اردن بازی حساسی را در ورزشگاه آزادی برگزار خواهند کرد.
کد خبر: ۱۲۹۵۱۹

تیم امید اردن با 23 بازیکن امروز صبح وارد ایران شدند و تا زمان برگزاری مسابقه 2 جلسه تمرینی را در ورزشگاه شماره یک آزادی برگزار خواهند کرد.
در مرحله مقدماتی هر دو تیم سومین بازی خود را انجام خواهند داد و تا کنون تیم های ایران و اردن تنها یک امتیاز را ذخیره کرده اند و برای کسب جواز صعود به مرحله پایانی ، این مسابقه حکم مرگ و زندگی را برایشان دارد.
بنا بر آخرین اظهارات مربیان دو تیم آنها تنها به پیروزی فکر می کنند چرا که تنها راه رقابت با تیم های استرالیا و عربستان به سرنوشت این دیدار ختم می شود.
تیم امید ایران در آخرین مسابقه برابر عربستان در دقایق پایانی گل خورد و با نتیجه یک بر صفر در خانه حریف مغلوب شد اما در این دیدار خانگی شرایط کاملا9 متفاوت است و ایرانی ها تنها به پیروزی فکر می کنند.
تیم امید اردن نیز در آخرین دیدار و در ورزشگاه خانگی مقابل تیم امید استرالیا به تساوی یک بر یک رسید تا نشان دهد که در این دوره از مسابقات تیم آماده ای است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها