
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دوات آنلاین
۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۴ تا ۶ قاشق چایخوری نمک
۴ تا ۶ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ تا ۶ قاشق چایخوری پودر سیر
۴ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۳ حبه سیر رنده شده
نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده
۲ پیمانه خامه پرچرب
نصف پیمانه پنیر پارمسان
۱ پیمانه جعفری خرد شده
۱۰ تا ۱۲ عدد نودل لازانیا
۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۶ ورقه بیکن پخته و خرد شده
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- سینه های مرغ را از عرض دو نیم کنید تا نازک شوند. روی هر دو طرف هر کدام از نیمه ها یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید.
3- روغن را در یک تابه بزرگ داغ کنید. مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف همه تکه ها کاملا طلایی شود. بقیه مراحل پخت در فر انجام خواهد گرفت.
4-مرغ ها را کنار بگذارید، سیر و پیاز را درون روغن ریخته و تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
5- خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. سپس پارمسان و جعفری را اضافه کنید.
6- آن ها را به مدت ۱ دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید.
7- یک چهارم از مخلوط خامه ای را کف ظرف پیرکس بریزید.
8- نودل های لازانیا را کف آن بچینید تا همه سطح را پوشش دهند. نیمی از سس خامه را روی آن ها بریزید.
9- مرغ ها را روی سس چیده و نیمی از پنیر موزارلا، بیکن سرخ شده و جعفری خرد شده را روی آن ها بریزید.
10-مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کنید.
11- سپس لازانیا را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و سطح آن ها طلایی شود.
12- به مدت ۱۵ دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس برش داده و سرو کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفت و گو با امیر عابدی، عکاس سینمای ایران
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج: