رکورد آرسنال در فصل ۲۰۰۵/۶ اینبار در لیگ اروپا تکرار شد

تیم فوتبال آرسنال با کسب ۵ برد متوالی در لیگ اروپا رکوردی را به نام خود ثبت کرد.
کد خبر: ۱۲۹۲۱۱۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان، تیم فوتبال آرسنال برای دومین بار در تاریخ خود موفق شد ۵ دیدار ابتدایی یک تورنومنت معتبر اروپایی (لیگ اروپا) را بدون احتساب بازی‌های انتخابی با پیروزی پشت سر بگذارد.

 

  رکورد آرسنال در فصل ۲۰۰۵/۶ اینبار در لیگ اروپا تکرار شد

 

توپچی‌ها پیش از این تنها در فصل ۲۰۰۵/۶ موفق شده بودند ۵ دیدار ابتدایی خود را با پیروزی پشت سر بگذارند که در نهایت در آن فصل، به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.

 

همچنین لاکازت با گلی که برای آرسنال در مقابل راپیدوین به ثمر رساند، شمار گل‌هایش در این مسابقات را به عدد ۲۰ رساند تا به هشتمین بازیکن تاریخ این رقابت‌ها تبدیل شود که شمار گل‌هایش به این تعداد می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها