حقوق سربازان ۳ برابر می‌شود

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برابر هماهنگی‌های انجام شده با سازمان برنامه و بودجه، حقوق سربازان از ابتدای سال ۱۴۰۰ به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۱۲۹۱۷۴۲
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی‌پور، اظهار کرد: برابر هماهنگی‌های انجام شده با سازمان برنامه و بودجه، حقوق سربازان وظیفه از ابتدای سال ۱۴۰۰ به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند.
 
وی افزود: در حال حاضر میانگین حقوق سربازان وظیفه نیروهای مسلح ۴۸۰ هزار تومان است که از ابتدای سال ۱۴۰۰، این میانگین به (۱۳.۵۰۰.۰۰۰ ریال) یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان خواهد رسید.
 
به گفته رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح، با این افزایش سه برابری، حدود ۶۰ درصد قانون در خصوص حقوق سربازان محقق می‌شود.
 
رحیمی‌پور در پایان گفت: امیدواریم در گام بعدی هدفگذاری ستاد کل نیروهای مسلح، تحقق صد درصدی قانون در موضوع حقوق سربازان باشد که ان‌شاءالله با کمک سازمان برنامه و بودجه، این امر محقق می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها