در کنار سفره های رنگین خود می توانید با تهیه “ترشی گردو” لذت بیشتری را از طعم غذا و پیش غذا تجربه نمایید.
کد خبر: ۱۲۹۰۹۸۸

ترفندهای جالب برای تهیه یک ترشی خوشمزه گردو

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم:
گردو تازه مغز نگرفته :1 کیلو

نمک :1 قاشق سوپ خوری پر

سرکه :به میزان لازم

سیر:  چند حبه

نعنا و ترخان :مقدار کمی

طرز تهیه:

در تهیه این ترشی باید از گردوهای سبز و کال استفاده شود. ابتدا گردوها را دو بار و هر بار 5 دقیقه در آب زیاد بجوشانید . طوری که زیاد سفت و یا له نشود و هر بار آب آن را عوض کنید .

بعد از در آوردن گردوها از آب جوش آن را در آب سرد به مدت یک شبانه روز قرار دهید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن کاملا گرفته شود.

بعد از اطمینان از گرفتن تلخی گردوها ، آنها را در مقداری سرکه و نمک طوری که گردوها در آن غوطه ور شوند بجوشانید .

بعد از چند جوش و سرد شدن گردوها ، آنها را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل شیشه ها چند پر ترخان و نعنا و سیر بریزید تا عطر و بوی خوبی بگیرد.

ترشی گردو باید 2 یا 3 هفته در خارج از یخچال بماند تا جا بیفتد و قابل استفاده شود.

ترشی گردو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترشی گردو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها