رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد استان خراسان رضوی

تصادف مرگبار سواری با کامیون در محور گناباد - بجستان

بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری با کامیون، یک نفر در دم جان باخت.
کد خبر: ۱۲۸۹۲۷۳
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایسنا،  رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این سانحه رانندگی، صبح امروز ۳ آذر ماه در کیلومتر ۲۵ محور مواصلاتی گناباد به بجستان به وقوع پیوست.
 
تصادف مرگبار سواری با کامیون در محور گناباد - بجستان
امین زمانی با بیان اینکه متاسفانه راننده خودروی سواری به علت شدت جراحت وارد شده در دم جان باخت، اظهار کرد: افزایش فاصله با خودروی جلویی، روشن کردن چراغ‌ها و عدم استفاده از نور بالا، رانندگی با سرعت مطمئنه، استفاده از چراغ‌های مه‌شکن و دنبال کردن خط‌های کف جاده از جمله نکاتی است که باید در هنگام رانندگی در مه رعایت کرد.
وی تاکید کرد: در صورت مشاهده با صحنه حادثه‌ای در مه، تا زمان حضور یگان‌های امدادی، بهتر است برای آگاهی سایر خودروها، یک خودرو در کنار جاده در فاصله ۱۰۰ متر قبل و بعد از حادثه با چراغ و فلاشر روشن توقف کند.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها