فارس: هفتهنامه فلسطینی المنار نوشت: یگان مشترک از دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) علیرضا عسگری معاون وزیر دفاع سابق ایران را پس از ربودن در استانبول به شمال عراق منتقل کردند.
کد خبر: ۱۲۸۸۵۷
این هفتهنامه به نقل از منابع اطلاعاتی غربی نوشت: بر اساس این گزارش، عسگری پس از انتقال به شمال عراق در یکی از پادگانهای مخفی موساد در نزدیک شهر "اربیل" مورد بازجویی قرار گرفته و از آنجا بهوسیله یک فروند هواپیمای نظامی آمریکایی به یک کشور اروپایی منتقل شده است.
پیش از این یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس از اقدام مشترک سیا، موساد و اینتلجنتسرویس انگلیس در ربودن عسگری خبر داده بود.
این در حالی است که برخی رسانههای غربی از انتقال عسگری به یکی از پادگانهای ناتو در نزدیکی شهر فرانکفورت آلمان خبر دادهاند.
"علیرضا عسگری" معاون سابق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بهمنماه گذشته در سفر به استانبول ناپدید شد و هنوز از وی خبر موثقی به دست نیامده است.