
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اسنپ فود
قارچ خردشده؛ یک پیمانه
کدوی خردشده؛ یک پیمانه
کره یا مارگارین؛ ۳ قاشق غذاخوری
آب؛ ۳ قاشق غذاخوری
تخممرغ؛ ۴ عدد
نمک؛ یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل؛ یکچهارم قاشق چایخوری
پنیر رندهشده موزارلا؛ نصف پیمانه
گوجهفرنگی خردشده؛ یک عدد
جعفری تازه و خردشده؛ ۲ قاشق غذاخوری
پودر ریحان؛ نصف قاشق چایخوری
مرحله اول: نصف قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را درون تابه ذوب کنید.
مرحله دوم: کدو و قارچ را به داخل تابه تفت دهید که نرم شود.
مرحله سوم: کدو و قارچ را از تابه خارج کنید و گوجهی و جعفری خردشده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله چهارم: گوجههای تفتدیده را را از تابه خارج کنید و یک قاشق دیگر کره یا مارگارین را در همان تابه ذوب کنید.
مرحله پنجم: تخممرغها و آب و نمک را بههمراه کدو و قارچ و گوجهی تفتدادهشده، مقداری پنیر و پودر ریحان را با هم مخلوط کنید.
مرحله ششم: مایه را داخل تابهی داغ بریزید و آن را بهصورت یکنواخت پخش کنید و بگذارید بپزد.
مرحله هفتم: همزمان تابهی دیگری روی شعله قرار دهید و نصف قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را در آن ذوب کنید.
مرحله هشتم: وقتی زیر املت پخته شد و تخممرغهای روی آن هنوز شل است، تابهی دوم را روی آن قرار دهید؛ بهصورتیکه لبههای دو تابه روی هم و
مرحله نهم: دستههای آنها بهصورت موازی قرار گرفته باشد.
مرحله دهم: تابه را با دقت و بهسرعت بچرخانید؛ بهصورتیکه تابهی رویی در زیر قرار بگیرد که روی املت پخته شود.
مرحله یازدهم: بعد از دو دقیقه تابه رویی را از تابهی زیر بردارید.
مرحله دوازدهم: املت شما آماده است. میتوانید آن را با باقیماندهی گوجه و جعفری خردشده و پودر ریحان و اندکی پنیر تزئین کنید.
میتوانید مایع را داخل فر قرار دهید که طبعاً به استفاده از دو تابه نیازی نخواهید داشت.
در صورت استفاده از فر، شعلهی روی کمی بیشتر از شعلهی زیری باشد.
پختن املت ایتالیایی _ فریتاتا در فر، ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارد.
بهتر است بشقاب غذا را از قبل گرم کنید و املت را درون بشقاب گرمشده بریزید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد: