
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
405 گرم شیر کم چرب
5 فنجان آب
سه چهارم فنجان آرد برنج
یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
یک دوم قاشق چایخوری گلاب
یک دوم قاشق چایخوری اسانس شکوفه
یک دوم فنجان پودر پسته
بیشتر بخوانید:
دستور پخت 4 نوع کیک خیس به روش های مختلف آسان خانگی
4 فنجان ار آب را با شیر قاطی کرده و روی اجاق می گذاریم.
در ظرف دیگری باقیمانده آب را با پودر برنج و وانیل قاطی کرده و هم میزنیم.
سپس به آرامی پودر برنج و وانیل را به شیر اضافه کرده، پایه اجاق را کم کرده و مرتب به هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.
اسانس شکوفه و گلاب را به ترکیبمان اضافه کرده و خوب به هم میزنیم.
سپس آن را از روی اجاق برداشته، در ظرف دیگری می ریزیم و پسته پودر شده را به آن اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»: