دسرها را دست کم نگیرید

طرز تهیه دسر عربی مهلبیه

در اینجاطرز تهیه یک دسر خوشمزه عربی را آماده کرده ایم. پس اگر به غذاهای عربی علاقه دارید این دستور پخت را از دست ندهید.
کد خبر: ۱۲۸۷۵۷۰

 

طرز تهیه دسر عربی مهلبیه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:

405 گرم شیر کم چرب

5 فنجان آب

سه چهارم فنجان آرد برنج

یک و نیم قاشق چایخوری وانیل

یک دوم قاشق چایخوری گلاب

یک دوم قاشق چایخوری اسانس شکوفه

یک دوم فنجان پودر پسته

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک هل و گلاب

دستور پخت 4 نوع کیک خیس به روش های مختلف آسان خانگی

 

 


4 فنجان ار آب را با شیر قاطی کرده و روی اجاق می گذاریم.

در ظرف دیگری باقیمانده آب را با پودر برنج و وانیل قاطی کرده و هم میزنیم.

سپس به آرامی پودر برنج و وانیل را به شیر اضافه کرده، پایه اجاق را کم کرده و مرتب به هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.

اسانس شکوفه و گلاب را به ترکیبمان اضافه کرده و خوب به هم میزنیم.

سپس آن را از روی اجاق برداشته، در ظرف دیگری می ریزیم و پسته پودر شده را به آن اضافه می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

 

newsQrCode
برچسب ها: دسر مهلبیه عربی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها